Hairextensionssalon Lisa - Dé hairextensions specialist van Groningen, óók bij u thuis !

Werkwijze
 
 
Allereerst wordt aan de hand van een kleurenring de haarkleur gekozen. Meestal kiezen we 2 tinten om een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren, uw eigen haar heeft vaak ook meerdere nuances.
 
Bij het inzetten houdt Hairextensionssalon Lisa rekening met de vorm van uw hoofd en de natuurlijke haargroei. Het haar wordt hierna verdeeld in meerdere vlakken en rijen. Door middel van de hairconnector zullen wij de hairextensions bevestigen aan uw eigen haar. Bovenaan de hairextensions zit een klein waxje, deze smelt om uw eigen haar. Alleen het gedeelte van de tang dat op de bonding (waxje) komt is warm, deze hairconnector is 180 graden en is niet schadelijk voor uw eigen haar. Zeker niet als u bedenkt dat de gemiddelde stijltang ongeveer 200 graden is en veel langer op het haar aanwezig is dan de bevestigingstang voor hairextensions.
 
Voor een volumebehandeling heeft u voor een mooi resultaat ongeveer tussen de 50 tot maximaal 100 hairextensions nodig. Voor een complete en prachtige haarverlenging moet u rekening houden met het zetten van 75 tot 150 hairextensions, dit is afhankelijk van de dikte van uw eigen haar.
Over het algemeen is het zo dat hoe dikker uw eigen haar is des te meer hairextensions u nodig heeft om dezelfde volume en natuurlijke verlenging te realiseren.
 
Hairextensionssalon Lisa werkt alleen met kwaliteit. De extensions zijn altijd van echt haar. De haren zijn 100% human hair en remy gesorteerd, dit laatste houdt in dat de haarschubben allemaal dezelfde richting opstaan voor een mooi, natuurlijk en klitvrij resultaat.
U kunt deze dus gewoon wassen, verven en alles wat u normaal gesproken zou doen met uw haar.
 
U ontvangt van hairextensionssalon Lisa een uitgebreid verzorgingsadvies mee voor u naar huis gaat. Bij een goede verzorging kunt u de hairextensions ongeveer 3 tot 5 maanden laten zitten. Daarna zullen wij deze met een speciale methode weer voor u verwijderen.
 
Hairextensionssalon Lisa is trots op zijn werkwijze en is overtuigd van zijn kwaliteit.
Wij geven u daarom 3 maanden garantie op het plaatsen van de hairextensions zodat u verzekerd bent dat u kwaliteit krijgt voor uw geld.
 
Let op: Medicijnen, stress en zwangerschap kunnen de haaruitval beïnvloeden dus kunnen van invloed zijn op het verliezen van de hairextensions. Houdt u hier rekening mee?