Hairextensionssalon Lisa - Dé hairextensions specialist van Groningen, óók bij u thuis !
 
Veel gestelde vragen
 
 
Hoelang kunnen hairextensions blijven zitten?
 
De hairextensions kunnen met de juiste verzorging tussen de 3-5 maanden blijven zitten.
 
 
Zijn de hairextensions van echt haar gemaakt?
 
Ja, het haar is afkomstig uit India en is van een buitengewone goede kwaliteit omdat het haar niet bloot staat aan chemische behandelingen zoals verven of permanenten. Iets wat in Europa heel gewoon is. Er bestaan twee soorten haar, het remy gesorteerd haar en het niet remy gesorteerd haar. Remy gesorteerd haar houdt in dat alle haarschubben dezelfde richting opstaan. Dit is de beste kwaliteit. Hairextensionssalon Lisa werkt alleen met 100% echt en remy gesorteerd haar.
 
De grootste leverancier ter wereld is een tempel in India.
Deze wordt per jaar door 20 miljoen pelgrims bezocht die, uit dankbaarheid en zegen voor hun leven, hun hoofd kaal laten scheren door speciale tempelkappers.
 
 
Hoelang duurt het inzetten van hairextensions?
 
De duur van het inzetten van de hairextensions is afhankelijk van de hoeveelheid. U kunt rekenen op 2 á 3 uren bij een volledige verlenging inclusief het knippen/snijden en stylen. 
 
 
Zijn hairextensions schadelijk voor mijn eigen haar?
 
Nee, echter; de hairextensions zijn niet geheel onschadelijk. Uw haar heeft heel wat te voorduren. Denk aan: föhnen, verven, stylen, permanenten enzovoorts. Dus ook hairextensions zijn niet geheel onschadelijk. U kunt door een juiste verzorging schade voorkomen. Het is geen probleem om continu hairextensions te dragen. U dient ze goed te verzorgen met de juiste producten, alleen te borstelen met de door Hairextensionssalon Lisa verstrekte hairextensions borstel en laat ze tijdig professioneel verwijderen. Uiteraard ontvangt u verzorgingtips om de extensions en uw eigen haar op de juiste manier te verzorgen.
 
 
Heeft mijn haar de juiste lengte?
 
Voor het plaatsen van hairextensions dient je eigen haar minimaal 12 cm te zijn om een zo mooi mogelijke overloop effect te creëren tussen uw eigen haar en de hairextensions. Zo zijn ze onzichtbaar.
 
 
Kan ik mijn haar direct wassen?
 
U mag uw haar/hairextensions de eerste 24 uur niet blootstellen aan vocht omdat de waxjes moeten uitharden.
Dit houdt de eerste 24uur in: niet wassen, zwemmen, permanenten, verven, kleurspoelingen en dergelijke. Wordt u haar wel blootgesteld aan vocht dan kunnen de hairextensions uitzakken, waxjes/bondjes wit uitslaan of zelfs loslaten. 
 
 
Hoe kan het dat er een hairextension uitvalt?
 
Ieder mens verliest iedere dag tussen de 100 tot 150 haren. Het is mogelijk dat aan die haren een hairextension is bevestigd. Het is heel normaal om 10% te verliezen. Dit kan om diverse redenen, waaronder:
  • stress en zwangerschap
  • verkeerde shampoo, conditioner, stylingsproducten, olie of wax.
  • te hard borstelen
Uitgevallen hairextensions worden kosteloos weer teruggeplaatst.
 
 
U kunt uw vraag ook mailen naar info@hairextensionssalonlisa.nl.