Hairextensionssalon Lisa - Dé hairextensions specialist van Groningen, óók bij u thuis !

Over ons 


Graag stel ik mijzelf graag aan u voor. Mijn naam is Lisa Boven-Evers, eigenaar van Hairextensionssalon Lisa.

Door mijn eigen ervaring met dun haar is mijn liefde en passie voor vol haar d.m.v. hairextensions al in 2005 begonnen. Na een aantal jaar hairextensions in diverse vormen te hebben gedragen begon de frustratie toch ergens; hoe en waar kan ik nu een natuurlijke verlenging laten plaatsen die vooral ook betaalbaar is.
Vanuit dit standpunt is Hairextensionssalon Lisa (voorheen Design hairextensions Midwolda) ontstaan. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven en diverse cursussen gevolgd te hebben heb ik uiteindelijk in 2007 Hairextensionssalon Lisa geopend.
Werkwijze
Salon Oostwold:
Om de kosten vooral zo laag mogelijk te houden voor u als klant werk ik vanuit mijn salon aan huis te Oostwold. Uiteraard bent u hier van harte welkom. De salon is geopend op afspraak.

Hairextensions aan huis:
Ik werk ook ambulant, dat wil zeggen; ik kom ook bij u thuis wanneer u niet in de gelegenheid bent om in de salon te komen. Ik bereken geen kosten* wanneer u binnen een straal van 20km rondom Oostwold (gem. Oldambt) woonachtig bent, daarbuiten zijn de reiskosten €0,19 per kilometer. Exclusief eventuele parkeerkosten.

Prijsopgave per mail of Whatsapp:
Wanneer u liever (eerst) niet wil reizen t.b.v. van een intakegesprek dan is het ook mogelijk een foto te sturen voor een prijsopgave. Stuur een foto (voor,- en achterkant kapsel) per e-mail naar: info@hairextensionssalonlisa.nl of
Whatsapp: 06 - 36 18 38 11. U ontvangt zo spoedig mogelijk een prijsopgave.