Hairextensionssalon Lisa - Dé hairextensions specialist van Groningen, óók bij u thuis !

 Merken hairextensions

                           
Great Hair Extensions staat voor een uitzonderlijke goede kwaliteit haar tegen een zeer betaalbare prijs.

De haren van Great Hair Extensions zijn afkomstig uit India en in Italië vervaardigd uit de hoogste kwaliteit exclusieve 100% menselijk haar.
Great Hair is Remy gesorteerd, wat zoveel zegt als dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal de Great Hair Extension niet knopen en zullen de haren zacht en glad aanvoelen. De extensions zijn Double Drawn wat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn. De keratine bonding is getest als één van de sterkste bondingen. Great Hairextensions hebben een fijne structuur waardoor deze zeer geschikt is voor fijn haar.

Kortom, een zeer geschikt hairextensions voor fijn haar en te plaatsen in iedere haarkleur.
Great Hair heeft twee passende structuren. De Natural straight (stijl/slag), Natural Wavy (fijne krul). De Natural Straight is verkrijgbaar in 28 natuurlijke kleuren en de Curly in 14 natuurlijke kleuren.

Great Hairextensions zijn absoluut favoriet bij Hairextensionssalon Lisa!
Voor het laten plaatsen van Great Hairextensions is een intakegesprek niet noodzakelijk, wij hebben Great Hairextensions op voorraad!Euro So.Cap staat al  jaren aan de top van de markt en heeft ruim 40 jaar ervaring in het verwerken van menselijk haar. Euro So.Cap, the brand made in Italy, produceert en verkoopt hoogwaardig 100% echt haar hairextension producten.
Jaren van ervaring hebben So.Cap. gemaakt tot wat het nu is: Dé leider in de productie van professionele haarcosmetica producten.
Door distributie op de internationale markt, zijn de producten en naam Euro Socap bekend in een groot gedeelte van de wereld. Al jaren produceert en distribueert So.Cap. de beste voorgebonden en op keratine gebaseerde hairextensions van 100% human hair.
 
Euro So.cap is een perfecte hairextension voor de kleinere beurs en heeft vele goede structuren. De Straight (stijl), Natural Weave (slag) en Curly (fijne krul). De Straight en Natural Weave zijn verkrijgbaar in 36 natuurlijke kleuren en de Curly in 11 natuurlijke kleuren.
 


Balmain Hairextensions vindt zijn oorsprong in Schipluiden Nederland. Daar is de familie Guliker rond de jaren tachtig van de vorige eeuw begonnen. Door een slimme marketing actie hebben zij een merk-licentie overeenkomst met Balmain Paris gesloten. Hierdoor lift het merk mee op het succes van Balmain Paris in de mode wereld. Balmain Hair opereert zelf in 7 Europese landen en wordt aangestuurd vanuit Nederland.
 
Balmain hair is reeds dertig jaar actief in de wereld van haartoevoegingen en haarvervangingen. Van oorsprong is Balmain Hair een pruikenspecialist, zij maakten pruiken welke in die tijd veel verkocht werden door kappers. Toen de pruik uit zijn gratie raakte moest de familie Gulliker iets nieuws bedenken. Inmiddels hadden zij het succes van David Gold's Great Lengths opgemerkt. Dit was een ideale markt om in te duiken naarmate de verkoop van de pruiken terug liep. Sindsdien is Balmain Hair continu aan het innoveren. Daar waar het begon met hairwefts (banen van haar welke ingevlochten konden worden) heeft Balmain Hair heeft diverse nieuwe producten ontwikkeld.
Balmain is door jarenlange ervaring en ontwikkeling wereldwijd een leidende onderneming op het gebied van hairextensions. Balmain is innovatief op het gebied van haarmode en door de ruime keuze uit verschillende productlijnen, geschikt voor elke denkbare gelegenheid.
 
Balmain Hair extensions zijn te plaatsen in 33 natuurlijke kleuren en maar liefst 14 fantasy colors.
 


Overige merken zoals onder andere Indian Gold, Original Socap, Di Biase zijn uiteraard ook verkrijgbaar.
 

Voor welke lengte ga jij?
 
Lengte hairextensions 30cm 40cm 50cm 60cm 70cm